Szerviz
Elérhetőségeink / Információk

Szerviz vállalási feltételeinket IDE kattintva tekintheti meg!

Szervizünkben és Szeged 50 km-es körzetében helyszíni kiszállással vállaljuk számítógépek javítását, szoftverek telepítését, vírusírtást, új számítógépek beüzemelést, hálózatba integrálását valamint internetbeállítást.

Áraink:

Kiszállási díj
8-20 óra között

Szegeden (a körtöltésen belül)

2500 Ft

Szegeden, körtöltésen kívül

5000 Ft

Szeged 30 km-es körzetében

7500 Ft

Mely szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére?

1; Számítógépek helyszíni vagy központunkban történő javítása. Vállaljuk minden típusú asztali vagy notebook (laptop), számítógép szoftver és hardver problémájának elhárítását, vírusmentesítését. (Notebook számítógépek esetén hardver problémák helyszíni elhárítására nincs lehetőség, azt minden esetben szervizközpontunkban végezzük.)

2; Számítógép-perifériák (monitorok, nyomtatók, stb.) javítása szervizközpontunkban.

3; Hibás adathordozók (merevlemezek, memóriakártyák /SD, MicroSD, M2, stb./) adatmentését szervizközpontunkban.

4; Vezetékes és vezeték-nélküli számítógép-hálózatok, internetkapcsolat-megosztások helyszíni kiépítése.

5; Számítógépek, számítógép-hálózatok rendszeres karbantartása, rendszergazdai helyszíni- és távfelügyelete, egyedi szerződés alapján.

6; Számítógépek, számítógép-alkatrészek forgalmazása központunkban nyitvatartási időben és helyszíni kiszállítással bármely időpontban (kiszállítás díja megegyezik a kiszállási díjainkkal). Kérje árajánlatunkat! Raktárkészletünkről akár 1 órán belül is kiszállítjuk a megrendelt terméket!

7; Számítógépek bérbe adása, lízingelése. Cégek teljes informatikai, irodatechnikai felszerelését vállaljuk. Lízing-partnerünk a Grenke lízing.

Hogyan veheti igénybe szolgáltatásunkat?

Telefonon, e-mailben, vagy honlapunk online hibabejelentő rendszerén keresztül vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal vagy keressen fel minket személyesen szervizközpontunkban.

Az alábbi lehetőségeket választhatja:


1; Kéri a számítógép helyszíni javítását (erre bármikor van lehetősége, ebben az esetben kiszállási díjat számolunk fel, ennek pontos összege a mellékelt táblázatban megtalálható), az egyeztetett helyszínen és időpontban szakembereink felkeresik Önt.

2; Számítógépét beszállítja szervizközpontunkba (erre nyitvatartási időben van lehetősége, hétfőtől-péntekig 9-18 óráig, szombaton 9-12 óráig).

3; Számítógépét az Önnek legközelebb eső szervizátvevő partnerünknél leadja (erre az átvevő-partnerünk nyitvatartási idejében van lehetősége, az átvevőhelyek listáját és nyitva tartását megtalálhatja a szervizátvevő-partnerek menüpont alatt).
Amennyiben számítógépe csak alkatrészek cseréjével javítható a javítás megkezdése előtt árajánlatot adunk, amelynek ismeretében eldöntheti kéri-e a munka elvégzését. Ha a javítást nem kéri bruttó 1500 Ft bevizsgálási díjat számítunk fel.


 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat!


Háztól-házig Szerviz, a részletekért kattintson ide!

Üzletünkbe bankkártyával is fizethet! 

Számítógép javítás, szervizelés.
Számítógép (PC) karbantartás
Számítógép Vírusírtás
Számítógépes hálózat kiépítés, karbantartás
Notebook (laptop) javítás, szerviz
Notebook (laptop) általános karbantartás

szeged számítógép pc notebook laptop szerviz javítás karbantartás
Bemutatkozás - Szerviz - Szaküzlet - Grafika - Webdesign

Linkunderground SEO tools - Google PageRank

Magyar Honlap Linkek Hun-Web Linkek Linkkatalógus